Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Βασίλης Κολλιόπουλος. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, Μεγ. Βρετανία, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο από το 1999. Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

Αντικείμενο: Αστικό Δίκαιο, Ακίνητα, Οικογενειακό και Κληρονομικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Ξένες Εταιρίες, Δίκαιο Ενέργειας, Επενδύσεις, Δικαστηριακή Πρακτική.

Βασιλική Μπόττη. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νομική Σχολή, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Μεγ. Βρετανία, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

Αντικείμενο: Αστικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Συμβάσεις, Συγχωνεύσεις, Ακίνητα, Επενδύσεις, Δικαστηριακή Πρακτική.

Μια δυναμική ομάδα άριστα καταρτισμένων, εξειδικευμένων και έμπειρων δικηγόρων αποτελεί τον πυρήνα του γραφείου μας. Όλοι οι συνεργάτες είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με εξαιρετική μόρφωση από τα πιο έγκριτα Πανεπιστήμια και πρακτική σε μεγάλα γραφεία του εξωτερικού και της Ελλάδας.

Συγχρόνως, μαζί με ένα καλά οργανωμένο και έμπιστο δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων και νομικών εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδιώκουμε την αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε.

Γεώργιος Κολλιόπουλος. Counsel. Δίκαιο Επιχειρήσεων και Εταιριών, Στρατηγική ανάπτυξη, Διανοητική Ιδιοκτησία.       
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ


1000 χαρακτήρες απομένουν
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Λαμψάκου 5
                    Αθήνα
                    11528

Τηλέφωνα: (+30) 210 7470402
                   (+30) 210 7470475

Fax:            (+30) 210 7470475

e-mail:        vbklaw@gmail.com

website:    
www.vbklawyers.gr