ΠΡΟΦΙΛ

Το γραφείο μας παρέχει πλήρεις νομικές υπηρεσίες και συμβουλές σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, καλύπτοντας τους κυριότερους τομείς του εθνικού μας δικαίου, ενώ έχουμε μεγάλη εμπειρία και σε ξένα fora.

Ειδικότερα, παρέχουμε συμβουλευτικές και δικαστηριακές υπηρεσίες, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική εμπειρία. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση κάθε υπόθεσης, γιατί παρακολουθούμε την εξέλιξη των πραγμάτων και τις νέες τάσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, λαμβάνοντας όμως υπόψη και την πρακτική των Δικαστηρίων, στα οποία ενδέχεται να καταλήξει μια υπόθεση. 

Παρακολουθούμε ενημερωτικά σεμινάρια και συμμετέχουμε σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Αθήνα, διατηρούμε όμως στενούς δεσμούς με άριστα δικηγορικά γραφεία και δικηγορικές εταιρίες στις περισσότερες Ελληνικές πόλεις και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, συνεργαζόμενοι όπου χρειάζεται και με δικηγόρους άλλων ειδικοτήτων, προκειμένου να καλύψουμε συνολικά τις ανάγκες των πελατών μας.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία συνεργασίας με μεγάλα δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού, ξένους Οίκους, Τράπεζες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κλπ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ


1000 χαρακτήρες απομένουν
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Λαμψάκου 5
                    Αθήνα
                    11528

Τηλέφωνα: (+30) 210 7470402
                   (+30) 210 7470475

Fax:            (+30) 210 7470475

e-mail:        vbklaw@gmail.com

website:    
www.vbklawyers.gr